Emil Hurezeanu o ironizează pe Gabriela Firea după atacul la Klaus Iohannis: Nici Angela Merkel nu are copii

Analistul politic Emil Hurezeanu a ironizat, joi seara, atacurile de campaniei lansate de senatorul PSD, Gabriela Firea, la adresa prezidențiabilului ACL, Klaus Iohannis.

Emil Hurezeanu a făcut vorbit despre cancelarul german, Angela Merkel, care nu are copii, făcând astfel aluzie la declarațiile Gabrielei Firea despre Klaus Iohannis.

"N-are copii. Cum poate să conducă statul ăsta care se numește Germania? Cum de nu-i crapă obrazul de rușine? Și nici n-a-nfiat! Domnul Ponta cu doamna Firea ar trebui să facă o delegație ad-hoc în care să transmită mânia proletară, și sexuală, și familială a conducerii PSD exact în această perioadă la adresa omisiunii de a concepe, crește sau înfia copii. E inacceptabil!", a spus Emil Hurezeanu, citat de digi24.ro.

Purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD, Gabriela Firea, a afirmat marţi, într-o conferinţă de presă, că premierul Victor Ponta "este un foarte bun familist, ceea ce din nefericire pentru el, Klaus Iohannis nu are această calitate".

Vezi și: Radu Banciu: Gabriela Firea, obrăznicii discriminatoare

"Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci şi a avea copii. Nu eşti un om complet fără să creşti un copil şi consider că mai ales acea afirmaţie pe care poate a făcut-o, să spunem, din greşeală, dar ea rămâne în spaţiul public, şi anume că neinvestind în educaţia copiilor a investit în imobiliare, domnul Iohannis practic a spus ceea ce gândea, că într-un fel pune mai mult preţ pe investiţia în imobiliare, decât în educaţia copiilor. M-am referit la faptul că Victor Ponta este un bun familist din această perspectivă, este căsătorit, are un băiat, Andrei, are o fetiţă, Irina, şi sunt convinsă că îşi mai doresc Daciana şi Victor copii şi eu le urez, ca mamă acum şi al treilea deja copilaş, să mai aibă şi ei", a continuat Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel