Emil Hurezeanu, despre oferta lui Klaus Iohannis de a deveni ambasador la Berlin

Emil Hurezeanu ar fi fost ofertat de către președintele Klaus Iohannis să ocupe postul de ambasador în Germania, însă jurnalistul evită deocamdată să ofere un răspuns tranșant privind acest subiect. 

Marius Tucă a scris, în urmă cu o zi, pe blogul său, că "surse apropiate Administrației Prezidențiale informează că jurnalistului Emil Hurezeanu i-a fost propus de către președintele Klaus Iohannis ocuparea postului de ambasador al României în Germania".

Despre posibila mutare în postul de ambasador al României la Berlin, Emil Hurezeanu a declarat pentru realitatea.net: "Informația nu e de actualitate. Există posibilitatea, probabilitatea, dar informația trebuie confirmată de realitate. Informația trebuie să aibă un conținut. Dacă aș accepta? Asta e altă discuție pe care nu o putem purta în absența unui conținut", a spus Hurezeanu.

Ambasada Germaniei: Imunitatea parlamentară să nu fie uzitată în mod abuziv

Fost jurnalist la Europa Liberă, Hurezeanu a mai avut o experiență în administrație, când pentru doar câteva luni, a fost consilierul premierului Adrian Năstase, în anii 2000.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel