Emil Hurezeanu, despre fotografia Angelei Merkel cu Francois Hollande, la Palatul Elysee: Îmbrățișare tandră...

Jurnalistul Emil Hurezeanu a analizat la Digi24 fotografia inedită realizată, duminică, la Palatul Elysee, cu câteva ore înainte de începerea marșului istoric de la Paris, în care cancelarul Germaniei, Angela Merkel, apare alături de președintele Franței, François Hollade.  

 

„Îmbrățișare tandră, de relație apropiată, ar fi bine să stea așa și Germania alături de Franța, dar din multe puncte de vedere cele două țări au între ele o astfel de relație, apropiată, foarte familiară, puternică care se manifestă în astfel de momente în orice caz", a comentat Emil Hurezeanu.

Pe de altă parte, Emil Hurezeanu a precizat că Francois Hollande „nu nici pe departe partenerul preferat al doamnei Merkel".

Peste un milion de oameni au participat, duminică, în centrul Parisului la un marş istoric în memoria victimelor atacurilor teroriste de săptămâna aceasta din Franţa, la eveniment fiind prezenți și peste 50 de lideri din toată lumea.

Înainte de a participa la "Marşul solidarităţii", preşedintele francez, Francois Hollande, a primit la Palatul Elysee mai mulți lideri străini, printre care şi preşedintele român, Klaus Iohannis, cancelarul german Angela Merkel, premierul britanic David Cameron şi cel israelian, Benjamin Netanyahu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel