Emil Boc, mesaj pentru bucureșteni

Emil Boc
Emil Boc

Emil Boc, primarul Clujului, continuă schimbul de replici cu Laurențiu Reghecampf, antrenorul FCSB, care a spus că Boc 'e mic atât la propriu, cât și la figurat.'

Edilul Clujului a precizat că este 'sub demnitatea' să răspundă jignirilor adresate de antrenor.

„Este sub demnitatea mea să răspund la jignirile domnului Reghecampf, dar vreau să-i spun un singur lucru: că acel gazon unde spunea dânsul că nu pot paşte nici vitele, pe acel gazon va juca campioana Europei, pe acel gazon de la Cluj Arena. Cred că asta spune totul despre aprecierile dânsului”, a declarat Emil Boc.

Primarul Clujului a dat asigurări că partida amicală România – Spania se va disputa la Cluj, pe 27 martie.

„Am vorbit şi cu preşedintele FRF, domnul Răzvan Burleanu, meciul categoric se va juca la Cluj”, a subliniat Emil Boc.

Emil Boc a transmis şi un mesaj bucureştenilor cu „minţile înfierbântate” care au comentat negativ faptul că selecţionata României de fotbal va juca pe Cluj Arena meciul amical în compania naţionalei Spaniei, scrie voceatransilvaniei.ro.

„Ceea ce nu înţeleg foarte mulţi domni de la Bucureşti este că Clujul este în România şi joacă România cu Spania, nu Bucureştiul cu Spania. Când discutăm de România ar trebui să fim mândri că în ţara noastră avem un stadion precum Cluj Arena, care poate oricând găzdui o întrecere de nivel internaţional. E bine să înţeleagă faptul că Clujul reprezintă România şi să aibă decenţă şi respect, nimic mai mult. Nu cerem altceva decât decenţă şi respect pentru ce avem aici. În afara unor domni cu minţile mai înfierbântate am întâlnit oameni cu foarte mult repsect şi decenţă, care gândesc pentru România şi nu pentru interese mărunte sau pentru orgolii de doi lei. Eu aş face distincţia între domni cu minţile înfierbântate şi factorii decidenţi care apreciază Clujul”, a încheiat Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel