Emil Boc, anunț privind premiul pentru eleva din Cluj care a luat 10 la BAC

Eleva Ana Gheorghe Milea care a obținut singura medie de 10 la Bacalaureatul din acest an la Cluj va primi un premiu în bani din partea Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca. Este "o recompensă pentru efortul depus și mulțumire pentru exemplul pe care l-a dat întregii comunitați clujene", a declarat primarul municipiului, Emil Boc.

Consilierii au votat joi ca atât eleva Ana Gheorghe Milea, cât și cei trei profesori pe care i-a avut la disciplinele de examen la Colegiul Național "Emil Racoviță" unde a învățat, să fie premiați cu suma de 1.000 de lei fiecare. 

"Ana Gheorghe Milea este singura eleva din județul Cluj care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat. Am dorit, prin această premiere, să recunoaștem rezultatele deosebite obținute la învățătură, fiind o recompensă pentru efortul depus și mulțumire pentru exemplul pe care l-a dat întregii comunități clujene. Pe lângă elevă, am decis și premierea, tot cu câte 1.000 de lei, a celor trei profesori care au pregătit-o, de la Limba Română, Matematică și Biologie, discipline la care eleva a luat note de 10", a declarat Emil Boc, citează stirileprotv.ro.

Premiile le vor fi înmânate în cdrul unei ceremonii a cărei dată urmează a fi stabilită. 

BACALAUREAT 2015. Perle ale elevilor din Franța: Politica nu are nimic de-a face cu filozofia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel