Elon Musk, PLANURI pentru primii muncitori trimiși pe Marte

elon musk planuri pentru primii muncitori trimisi pe marte
elon musk planuri pentru primii muncitori trimisi pe marte

Elon Musk are planuri mari în colonizarea planetei Marte și își dorește să trimită un milion de oameni până în anul 2050.

Elon Musk are planuri mari pentru colonizarea Plnaetei Roșii. Până în prezent, nu au ajuns persoane pe Marte, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe Musk să anunțe că ar putea duce un milion de oameni acolo până în 2050. Acest lucru s-ar putea întâmpla folosind nave spațiale capabile să transporte 1.000 de oameni odată. Este mai mult decât a putut face vreodată omenirea. 

Planuri pentru muncitorii trimiși pe Marte

Elon Musk a scris pe Twitter „Nuke Mars!” (Bombardați atomic Marte) în anul 2019 și a comandat numeroase tricouri imprimate cu această replică. Odată ce dificultățile tehnice sunt rezolvate, rămân câteva probleme sociologice legate de stabilirea unei colonii pe o nouă planetă.

Când Elon Musk a fost întrebat despre criteriile după care vor fi selectate sutele de mii de marțieni, acesta a răspuns: „Trebuie să fie astfel încât toată lumea să poată merge dacă vrea, iar cei care nu au bani să se împrumute.”.

Vor fi locuri de muncă pe Marte

Elon Musk a fost întrebat dacă acest lucru înseamnă că oamenii vor fi obligați să lucreze pentru acele împrumuturi, iar acesta el a spus „Da. Vor fi o mulțime de locuri de muncă pe Marte!”. Totuși, există unii care văd acest lucru drept o decizie pozitivă, care ar putea permite membrilor săraci ai societății să ajungă pe Marte, în timp ce alții consideră că Planeta Roși va deveni prima colonie închisoare, informează IFLScience.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel