Elon Musk lovește din nou. Încercare de manevră spectaculoasă cu SN10 / VIDEO live

Elon Musk lovește din nou. Încercare de manevră spectaculoasă cu SN10 / VIDEO live
Elon Musk lovește din nou. Încercare de manevră spectaculoasă cu SN10 / VIDEO live

Elon Musk lovește din nou: miercuri va încerca un test de zbor suborbital la mare altitudine cu nava sa. Va fi a treia oară când SpaceX va efectua manevra, de această dată cu prototipul SN10, care se află deja la instalațiile companiei din Boca Chica, Texas (SUA).

Ca de obicei, SpaceX va deschide un streaming pe YouTube pentru a vedea lansarea live. Pentru a vedea procesul complet, NASASpaceflight a activat un flux live care a început deja:

Încercări anterioare: SN8 și SN9

Amintim că Starship SN9, care a explodat în timpul coborârii, la fel ca SN8 înaintea ei, era un model de test al rachetei super-grele aflată în dezvoltare de compania lui Elon Musk pentru a transporta echipaj uman şi o încărcătură de 100 de tone în cadrul unor viitoare misiuni către Lună şi Marte.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla astăzi când SpaceX va testa noua versiune Starship, cunoscută drept SN10, care este deja amplasată pe pista de decolare de la Boca Chica.

SpaceX dezvoltă Starship pentru a transporta oameni și bunuri către Lună, Marte și nu numai. Sistemul este format din două părți complet refolosibile: o navă spațială de 50 de metri înălțime (50 de metri) numită Starship și o rachetă imensă cunoscută sub numele de Super Heavy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel