Urmărește emisiunea live


Elon Musk a făcut referire la Matrix, apoi a fost jignit chiar de creatori. Cum s-a ajuns la asta

CEO-ul companiei Tesla, Elon Musk, a transmis un alt mesaj criptat pe Twitter, fiind lăudat chiar de fiica lui Donald Trump pentru ce a vrut să transmită.

CEO-ul companiei Tesla, Elon Musk, a transmis un alt mesaj criptat pe Twitter, fiind lăudat chiar de fiica lui Donald Trump pentru ce a vrut să transmită, conform Daily Mail.

„Ia pilula roșie", a scris șeful Tesla către cei 34 de milioane de urmăritori. Această replică vine din filmul „The Matrix" din 1999. „Iei pilula albastră, povestea se încheie, te trezești în patul tău și crezi orice vrei să crezi. Iei pilula roșie, rămâi în Țara Minunilor și îți arăt cât de adâncă este gaura de iepure", se spune în film.

Ce înțeles are mesajul?

În realitate, mesajul lui Musk are multe posibile înțelesuri, însă nu toate sunt pozitive. Unii au speculat că „pilula roșie" este un indiciu că vrea să urmeze calea Partidului Republican, o idee apreciată de fiica președintelui Donald Trump, Ivanka, care a răspuns cu „Luată!".

Conform Urban Dictionary, „pilula roșie" este o „expresie populară în cybercultură și semnifică o gândire liberă și trezirea dintr-o viață << normală >> plină de lene și ignoranță. Pilulele roșii preferă adevărul, indiferent cât de necurat sau dureros ar fi".

După răspunsul Ivankăi, cei doi au primit un mesaj dur din partea co-creatoarei filmului din 1999, Lilly Wachowski. „Dați-vă naibii amândoi", a scris ea, pe Twitter. Musk și Trump nu au răspuns la mesajul jignitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel