Elmar Brok, amprentatorul românilor, a intervenit în Justiție pentru a apăra MISA și pe Bivolaru

Elmar Brok
Elmar Brok

Elmar Brok,

Aceeași sursă mai scrie că Elmar Brock este un apropiat al Monicăi Macovei şi a fost implicat în mai multe scandaluri publice.

În Ucraina, europarlamentarul neamț a fost acuzat că ar fi apelat la serviciile unei prostituate în timp ce se afla într-o vizită oficială, potrivit antena3.ro.

Scrisoare către Procurorul General

Elmar Brok îi scria în 2007 proaspătului Procuror General de atunci, Laura Codruţa Kovesi, transmițându-i că priveşte cu îngrijorare persecuţiile la care ar fi supusă şcoala de yoga MISA şi mentorul ei, Gregorian Bivolaru.

Membrul partidului condus de Angela Merkel intervenea astfel direct într-o anchetă a procurorilor români, el acordând astfel, prin puterea funcţiei, protecţie membrilor MISA şi lui Bivolaru.

În aceeaşi scrisoare, europarlamentarul se arăta dezamăgit de faptul că ancheta CSM a constatat că de vină pentru neregulile din dosar ar fi fost apropiata sa, Monica Macovei, ministru al Justiţiei pe atunci. Elmar Brock face parte din acelaşi grup parlamentar cu Monica Macovei şi îl are ca apropiat în Germania pe soţul fostei asistente a acesteia, parlamentar din partea creştin democraţilor.

Vezi aici scrisoarea integrală pe care Elmar Brok i-a transmis-o Laurei Codruța Kovesi, la data de 21 martie 2007

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel