Ellen DeGeneres a fost agresată, în adolescență, de tatăl ei

Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres

Vedeta americană de televiziune Ellen DeGeneres a mărturisit că a fost agresată sexual de tatăl ei vitreg în adolescenţă, informează AFP.

Actriţa a făcut această mărturisire pentru a încuraja şi alte victime ale abuzurilor să vorbească.

Agresiunile au avut loc la vârsta 15-16 ani, atunci când mama sa, diagnosticată cu cancer de sân, lipsea de la domiciliu, povesteşte Ellen într-un episod al unei celebre emisiuni găzduite de David Letterman ("My Next Guest Needs No Introduction") care urmează să fie difuzat vineri pe Netflix.

"Mi-a spus (...) că a simţit un nodul la sânul (mamei) şi că trebuie să îmi palpeze sânii", a declarat DeGeneres, conform extraselor din interviu difuzate de mass-media din SUA.

"În cele din urmă m-a convins că trebuie să-mi atingă sânii, şi apoi a încercat să o facă încă o dată şi încă o dată. A încercat să-mi spargă uşa, aşa că am spart geamul pentru a fugi, pentru că ştiam ce se va întâmpla", a povestit actriţa acum în vârstă de 61 de ani.

Mama nu m-a crezut



Ellen DeGeneres a explicat că nu a vorbit despre aceste agresiuni la momentul respectiv pentru a-şi "proteja" mama: "Am aşteptat câţiva ani înainte de a-i spune. Şi când i-am spus, nu m-a crezut şi a rămas cu el încă 18 ani", a explicat vedeta.

Potrivit acesteia, într-un final mama sa şi-a părăsit partenerul, azi decedat, pentru că şi-a schimbat prea des versiunea asupra faptelor.

"Este o poveste cu adevărat oribilă şi singurul motiv pentru care o spun atât de precis este că nu vreau ca alte fete să lase pe cineva să le facă asta", a explicat ea lui David Letterman.

Ellen DeGeneres, care a dezvăluit că este lesbiană în 1997, a vorbit prima dată despre faptul că a fost agresată sexual în în 2005, insistând asupra faptului că acest episod nu i-a influenţat orientarea sexuală.

Vezi și: Kanye West, printre invitaţii lui David Letterman în noul sezon al emisiunii sale de pe Netflix

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel