Elise Mertens, rivala Simonei Halep, înjurată pe Facebook. Ciutacu: Ce face acum incitatorul?

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu remarcă un posibil efect al aprecierilor lui Cristian Tudor Popescu referitoare la finala turneului de tenis de la Doha, pierdută de Simona Halep în fața Elisei Mertens.

"O fată din Belgia, Elise Mertens, întâmplător jucătoare de tenis, își permite afrontul să o bată în finală la Doha pe Simona Halep. La un moment dat, în timpul meciului, belgianca solicită, procedural, intervenția medicului. Pentru un blocaj la spate, frecvent în acest sport, spune ea. Revine, întoarce cursul partidei, câștigă și, ca orice om normal, se bucură; pentru peformanță, pentru urcarea în clasamentul mondial și pentru bani.

Până aici i-a fost! Pentru că poporul care o susține pe româncă are nevoie de un vinovat, se urcă pe valul furiei cel mai mare campion de tenis din istoria Parcului Herăstrău, BTT colț cu Nuba și cu Ristorante Il Calcio. CTP decide, din fotoliu, că, deși a procedat legal, belgianca infamă e o trișoare ordinară. Că n-a durut-o nimic, dar a vrut s-o destabilizeze pe a noastră. Și că, să vezi nemernicie, a și reușit. Ce au făcut imediat fanii necondiționați ai Simonei Halep? Au dat năvală pe contul de fb al Elisei Mertens și au declanșat festivalul jignirilor/amenințărilor/blestemelor. Ce face acum incitatorul? Se spală pe mâni: bă, eu v-am zis că trucul e legal...", a scris Ciutacu pe Facebook. 

VEZI ȘI:

Simona Halep, înfrângere la Doha. Primul mesaj după finala pierdută

Simona Halep - declarație care dezvăluie SECRETUL victoriei la Svitolina


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel