Elisabeta Ponea-Eugen Iacobescu. Reacția procurorului cu privire la declarațiile lui Iacobescu

Elisabeta Ponea, procurorul care i-a luat dosarul lui Eugen Iacobescu, dosar privind tentativa de omor comisă de Bercea Mondial, a oferit o declarație cu privire la acest subiect.

VEZI ȘI: Oana Stancu-Mugur Ciuvică, cuvinte DURE. Oana Stancu: M-ați făcut penibilă și patetită. Nu mă așteptam la astfel de manevre

Procurorul Elisabeta Ponea a acceptat să răspundă la câteva întrebări pentru Antena 3, însă a oferit răspunsuri evazive.

Întrebată cine i-a cerut să-i ia dosarul lui Eugen Iacobescu şi cu ce motiv, Elisabeta Ponea spune că a făcut acest lucru întrucât legea îi permitea, omiţând să spună dacă a primit vreo dispoziţie de la conducerea Parchetului General.

"Preluarea dosarelor privind pe Anghel Sandu, zis Bercea Mondial, în anul 2011, când ocupam funcţia de procuror general al Parchetului de la lângă Curtea de Apel Craiova, s-a făcut cu respectarea prevederilor legale, respectiv art.209 al. 41 din vechiul Cod de procedură penală şi a dispoziţiilor deciziei nr.1058/14.11.2007 a Curţii Constituţionale", a spus procurorul Elisabeta Ponea, scrie Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel