ELIMINARE BRAVO AI STIL! CELEBRITIES, 19 septembrie 2020. SCANDAL URIAȘ între concurente. A fost DESFIINȚATĂ

ELIMINARE BRAVO AI STIL! CELEBRITIES, 19 septembrie 2020. O nouă gală de eliminare la "Bravo, ai stil! Celebrities", sâmbătă seara. 

ELIMINARE BRAVO AI STIL! CELEBRITIES, 19 septembrie 2020. Sâmbătă seară, de la ora 22:30, cele nouă celebrități de la „Bravo, ai stil! Celebrities” sunt pregătite pentru o seară memorabilă, întrucât va fi o ediție care va sta sub conceptul „Rochia de mireasă”. Tema este una deosebită, dat fiind faptul că sunt concurente care nu au îmbrăcat încă rochia de mireasă. 

ELIMINARE BRAVO AI STIL! CELEBRITIES, 19 septembrie 2020. Ediția din 19 septembrie este una specială, cu momente tensionate, nervi, replici aprinse, dar și note șocante. 

ELIMINARE BRAVO AI STIL! CELEBRITIES, 19 septembrie 2020. Rămâi pe DC NEWS pentru a vedea cine scapă de eliminare și cine pleacă acasă. 

ELIMINARE BRAVO AI STIL! CELEBRITIES, 19 septembrie 2020. Concurentele de la "Bravo, ai stil! Celebrities" vor încerca să dovedească tuturor că merită titlul de cea mai stilată femeie din România și premiul cel mare în valoare de 100.000 de lei.

Urmărește în videoul de mai jos atacul lansat de Cristina Șișcanu la adresa Alexandrei Ungureanu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel