ELICOPTER MILITAR PRĂBUȘIT la SIBIU. Traian Băsescu, mesaj de condoleanțe: Este un moment trist...

Președintele Traian Băsescu a transmis, vineri, un mesaj de condoleanțe familiilor îndoliate în urma prăbuşirii elicopterului cu mai mulţi militari la bord în judeţul Sibiu în cursul acestei zile.

„Doresc să-mi exprim regretul pentru tragicul accident petrecut astăzi în judeţul Sibiu în urma căruia şi-au pierdut viaţa 8 militari şi 2 au fost răniţi. Este un moment trist pentru Armata României, pentru poporul român şi pentru mine personal.

Transmit sincere condoleanţe familiilor îndoliate şi tuturor celor care le-au fost aproape!

Totodată, le doresc însănătoşire militarilor răniţi şi îmi exprim solidaritatea cu familiile acestora!", este mesajul președintelui Traian Băsescu, postat pe site-ul Administrației Prezidențiale.

Un elicopter militar s-a prăbuşit, vineri, în judeţul Sibiu în apropierea localității Laslea-Mălâncrav, o zonă greu accesibilă. În urma accidentului opt persoane ș-au pierdut viața, alte două fiind grav rănite. 

Unul dinrte supraviețuitori a fost dus cu elicopterul SMURD la UPU din Târgu Mureş, însă va fi transferat  la Spitalul de Arşi din Bucureşti, întrucât are arsurile de gradele II şi III pe 40% din suprafaţa corpului, transmite Mediafax.

Potrivit medicului-şef de gardă de la UPU a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, Turucz Emilia, computerul tomograf a arătat că rănitul nu are leziuni interne. Militarul prezintă însă şi fracturi maxilo-faciale, care nu îi pun viaţa în pericol.

Potrivit medicului, cel de-al doilea rănit este în continuare aşteptat să ajungă cu ambulanţa la UPU Târgu Mureş, care, din primele informații, era era conştient, dar prezenta traumatisme cranio-cerebrale, fracturi la picioare şi arsuri la mâini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel