Elicopter, aterizare forţată. Raluca Turcan, martoră: Situație dificilă care putea duce la o catastrofă

Foto: Gov.ro
Foto: Gov.ro

Raluca Turcan s-a aflat în zona în care un elicopter a aterizat forţat. 

"Felicitări forțelor MAI care astăzi au gestionat în timp real o situație dificilă care putea duce la o catastrofă.  Am fost martora momentului când personalul MAI a degajat piața Charles de Gaulles într-un mod prompt și profesionist. Felicitări pentru intervenția extraordinară!", a transmis Raluca Turcan, ministrul Muncii, printr-un mesaj publicat pe Facebook. 

Un elicopter militar a aterizat de urgență în Piața Charles de Gaulle din Capitală

Un elicopter care participa la un exercițiu militar a aterizat de urgență joi în Piața Charles de Gaulle din Capitală. Mai mulți stâlpi din zonă au fost afectați. Elicopterul a fost filmat de trecători.

„Traficul este blocat în Piata Charles de Gaulle. Motivul aici: un elicopter ce era într-un exercitiu aviatic a aterizat de urgență în Piata Charles de Gaulle”, a scris pe Facebook unul dintre aceștia, care a postat și o filmare cu elicopterul. Conform martorilor, mai mulți stâlpi ar fi fost avariați, transmite Mediafax.

Ambasada SUA, reacție după aterizarea forțată a elicopterului militar

Ambasada Statelor Unite ale Americii a avut o primă reacție după ce elicopterul militar a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle din Capitală. Reprezentanții Ambasadei au transmis că urmăresc îndeaproape evoluția acestui caz.

„Ambasada SUA este conștientă de incident și urmărim îndeaproape evoluțiile. Înțelegem că nu au existat răniți. Lucrăm alături de partenerii noștri români pentru a rezolva situația și vom furniza informații actualizate pe măsură ce vor deveni disponibile”, au transmis cei de la Ambasada SUA.

Un elicopter care participa la un exercițiu militar a aterizat de urgență joi în Piața Charles de Gaulle din Capitală. Mai mulți stâlpi din zonă au fost afectați.

Elicopterul care aparținea armaatei americane zbura la circa 300 de metri altitudine, era un zbor de antrenament într-un grup de șase elicoptere, care se antrenau pentru ceremonia care va avea loc în 21 iulie, în Piața Arcului de Triumf, cu ocazia încheierii misiunii armatei române în teatrele de operații din Afganistan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel