Eliberare caziere judiciare: Românii au plătit peste 22 de milioane de lei, în 2014

program cazier
program cazier

Polția Română informează că, în 2014, au fost eliberate, la nivel național, peste 1,9 de milioane de caziere judiciare, pentru care românii au plătit, în total, peste 22 de milioane de lei.

"În perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2014, au fost eliberate, prin sistemul ROCRIS (Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român), 1.856.000 de certificate de cazier judiciar, necesare cetăţenilor", informează Poliția Română, potrivit Mediafax.

Conform sursei citate, anul trecut, la bugetul de stat au intrat peste 22.000.000 de lei reprezentând contravaloarea taxelor încasate pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar.

Sistemul informatic ROCRIS permite, în sistem automatizat, în condiţii de siguranţă şi în mod operativ, din orice punct de acces la sistem, eliberarea de certificate de cazier judiciar securizate pentru persoane fizice, cetăţeni români, străini sau apatrizi şi persoane juridice şi copii securizate ale cazierului judiciar pentru toate sistemele informatice din domeniul apărării, ordinii publice, siguranţei naţionale şi justiţiei.

Pentru eliberarea cazierului judiciar se plătesc 10 lei, taxă de prestare serviciu, şi alţi 2 lei pentru un timbru fiscal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel