Elevii români, premiați la Olimpiada Internaţională de Chimie. Ei au obținut o medalie de aur, două de argint și una de bronz

Sursă foto: Facebook Ministerul Educației
Sursă foto: Facebook Ministerul Educației

Elevii români au reușit să obțină patru medalii la Olimpiada Internațională de Chimie, organizată în Elveția, una de aur, două de argint și una de bronz.

Elevii români au obținut rezultate remarcabile la Olimpiada Internațională de Chimie, care are loc în perioada 16 - 25 iulie 2023, în Zurich, Elveția. Ei se întorc în țară cu o medalie de aur, două de argint și una de bronz.

Cine sunt elevii și ce premii au câștigat la Olimpiada Internațională de Chimie din Elveția

Cei patru elevi care au participat la olimpiadă sunt: Ristache Vlad Gabriel, Colegiul Naţional de Informatică  ”Tudor Vianu” Bucureşti - medalie de aur; Rascarachi Luca-Mihai, Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti - medalie de argint; Diaconescu Vlad, Colegiul Naţional de Informatică ”Tudor Vianu”, Bucureşti - medalie de argint; Sindreştean Darius Alexandru, Colegiul Naţional ”Dragoş Vodă”, Sighetu Marmaţiei - medalie de bronz.

Pe această cale, Ministerul Educației a ținut să-i felicite pe cei patru elevi pentru rezultatele deosebite.

„Profesori coordonatori au fost Andruh Marius, profesor universitar dr. Academia Română, Bucureşti şi Matache Mihaela, conferenţiar universitar dr., Facultatea de Chimie, Universitatea din Bucureşti, iar profesor observator a fost Daniela Elisabeta Bogdan, Colegiul Naţional ”Sfântul Sava”, Bucureşti.

Felicitări şi mulţumiri tuturor celor care au facut posibilă această performanţă!”, a transmis Ministerul Educaţiei pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel