Elevii și studenții, în VACANȚĂ. Cine NU are liber

[] []

19 ian 2017 / 12:34
Salveaza PDF Comentarii

Elevii, preșcolarii și studenții vor intra de vineri, după terminarea orelor, într-o minivacanță de patru zile, urmând a se întoarce la cursuri miercuri 25 ianuarie.

Guvernul a decis, în ședința de miercuri, ca ziua de 23 ianuarie să fie liberă pentru salariații din sectorul public, urmând ca aceasta să fie recuperată pe 28 ianuarie.

Decizia a fost luată printr-o hotărâre de guvern. Potrivit unui comunicat al Guvernului, ziua de 23 ianuarie va face legătura între weekend-ul 21 — 22 ianuarie și ziua liberă de 24 ianuarie, când este sărbătorită Unirea Principatelor Române.

Studenții unor instituții de învățământ superior nu vor merge în aceste zile la cursuri, printre universitățile care au anunțat acest lucru numărându-se Universitatea Politehnica din București și Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară.

Conducerea ASE a precizat că în data de 23 ianuarie activitatea didactică se va derula conform programării stabilite, iar examene se vor desfășura conform programării comunicate studenților.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27