Elevii din sectorul 4, care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, premiaţi de autoritatea locală

Şapte elevi care au absolvit clasa a VIII-a la şcoli din sectorul 4 al Capitalei şi au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională au fost premiaţi cu câte 10.000 de lei de primarul Daniel Băluţă. 

Elevii sunt absolvenţi ai şcolilor gimnaziale 79, 97, 190 şi 194 şi de la Şcoala gimnazială 'George Bacovia'. 'Sectorul 4 a fost primul în privinţa promovabilităţii în România la examenul de Bacalaureat, ceea ce înseamnă că eforturile comunităţii nu au fost în zadar şi toţi copii au înţeles şi au avut posibilitatea să se exprime astfel încât să obţină astfel de rezultate. Îi avem alături de noi pe cei care au reuşit cea mai bună performanţă a vieţii lor de până acum, anume aceea de a lua 10 la examenul de capacitate. Sunt nişte copii deosebiţi şi e normal să premiem performanţa.'

'Din punctul meu de vedere, cei mai valoroşi trebuie să fie extrem de bine motivaţi, pentru că performanţa voastră - o să înţelegeţi un pic mai târziu - este determinantă pentru evoluţia societăţii în general. (...) E vital şi e important pentru voi să vă doriţi în fiecare clipă să fiţi cei mai buni, să faceţi performanţă acolo unde vă duceţi. (...) Astăzi sunteţi cei mai buni şi Consiliul Local, întreaga comunitate a sectorului 4 au considerat că e oportun să aprecieze munca voastră', a declarat Băluţă, în cadrul unei ceremonii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel