Elevii care aduc în şcoli petarde şi pocnitori vor fi exmatriculați

Petarde
Petarde

Introducerea în incinta unităţii de învăţământ a petardelor şi a pocnitorilor este strict interzisă, iar elevii care vor ignora avertizarea vor fi aspru sancţionaţi, riscând chiar exmatricularea, a declarat, purtătorul de cuvânt a Inspectoratului Şcolar al Capitalei, Marian Banu.

Autor: Manuela Macoveanu

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a transmis unităţilor de învăţământ preuniversitar o notă prin care cere directorilor să atenţioneze elevii asupra faptului că introducerea în şcoli a petardelor şi pocnitorilor este strict interzisă, potrivit Mediafax.

"Directorii, dar şi profesorii vor monitoriza atent elevii, astfel încât să nu aibă asupra lor pocnitori şi petarde. De asemenea, elevii vor fi informaţi în legătură cu acest avertisment şi, mai mult, asupra consecinţelor introducerii în şcoli a materialului pirotehnic. Elevii care vor folosi în şcoli petarde şi pocniotori, punând în pericol securitatea colegilor lor vor fi aspru sancţionaţi, mergând până la scăderea notei la purtate şi implicit exmatricularea", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al ISMB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel