Elevi de liceu, amenințați de un profesor. Ministerul Educației: Mizerabil

Un profesor de la un liceu din capitală și-a amenințat elevii și chiar a dat o elevă afară din clasă din cauza unei culegeri scrisă de profesor.

Culegerea costa 50 de lei, unei înregistrări transmise în emisiunea Danei Grecu, "La ordinea zilei". Profesorul a spus, în înregistrarea surprinsă de elevi, că le va rupe capul elevilor ce nu-i cumpără culegerea și îi lasă cu situația neîncheiată. O elevă l-a întrebat pe profesor dacă poate să cumpere culegerea împreună cu colega sa de bancă, iar profesorul a refuzat-o vehement și chiar i-a spus să plece din sala de clasă.

Gabriel Ispas, secretar general adjunct în Ministerul Educației, a comentat, la Antena 3, că dacă n-ar fi ceva tragic, ar fi penibil, din nefericire, lucrurile așa par a fi. Luni dimineața, la primă ora, o echipă a Inspectoratului Municipiului București se va deplasa pentru a cerceta cele întâmplate. Dacă domnul profesor condiționa cumpărarea de manuale e cu atât mai grav cu cât îi poate aduce excluderea din învățământ. Mi se pare mizerabil un asemenea comportament. Nu poți să zbieri în acel fel, nu poți să dai afară un elev de la clasă pentru 'îndrăzneala' de a te întreba de ce trebuie să cumperi un manual".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel