Elevă - profesor, caz controversat. Avocații: Inculpatul a făcut cerere de recuzare a completului

poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv

Gorun Law Office, firma de avocatură ce reprezintă interesele legitime ale persoanei vătămate, fetiță minoră ce ar fi fost abuzată de profesorul de sport H.A.  al școlilor din fundația LUMINA, la această dată angajat al Școlii Spectrum din București, afirmă că există presiuni și încercări disperate din partea anumitor grupuri de interese de a tergiversa și de a mușamaliza acest caz.

Avocații afirmă că "într-o astfel de încercare disperată, inculpatul a formulat inclusiv o cerere de recuzare a completului de judecată, demers respins de judecători".

Caz revoltător de agresiune sexuală

În urmă cu câteva luni, un posibil caz de agresiune sexuală într-o școală generală privată din Sectorul 3 a zguduit opinia publică din Capitală. Pe scurt, unul dintre profesorii de sport ai școlii ar fi agresat sexual o fetiță în varstă de numai nouă ani. El ar fi pipăit-o în zonele intime după ce ar fi păcălit-o să îl urmeze într-un depozit al școlii. Situația a fost descoperită de părinți după ce fetița a povestit întâmplarea unei colege de clasă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel