Elevă din Sibiu, amenințată cu un spitol la școală. Mama fetei: I s-a pus pata pe ea

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

O elevă din Sibiu a fost amenințată cu un pistol chiar în incinta școlii.

O tânără în vârstă de 18 ani, elevă la Liceul Teoretic „Gustav Gundisch” din Cisnădie, a fost amenințată cu un pistol de către un bărbat care a intrat pe neașteptate în sala de clasă, scrie Ora de Sibiu. Totul s-ar fi petrecut sub privirile celorlalți elevi. Speriat, profesorul a sunat imediat la poliție, iar individul a fugit. 

 „Au fost colegi de clasă în a IX-a. Băiatul ar avea probleme psihice, nu vreau să mă pronunț ce probleme că nu sunt medic. Fiica mea era în picioare la tablă, la ora de matematică. Băiatul a intrat în școală fără să îl verifice nimeni, nu l-a verificat portarul. A văzut-o pe ea în picioare și i s-a pus pata pe ea. Nu au nicio legătură. Fata mea are un iubit. Cu el nu a vorbit, nu îl cunoaștem mai mult decât că au fost colegi.”, a spus mama fetei.

 

Arma, aruncată în pârâu

Individul a aruncat  arma în pârâul Valea Argintului, fiind ulterior prins de oamenii legii.

„Pistolul a fost căutat în albia pârâului Valea Argintului de către polițiști și o grupă de pompieri din cadrul SVSU Cisnădie însă, nu a fost găsit având în vedere şi debitul mărit al pârâului ca urmare a precipitaţiilor căzute în ultima perioadă. Cercetările în acest dosar continuă.”, a mai spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Tânărul în vârstă de 18 ani este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel