Elevă de 12 ani, abuzată sexual de un profesor într-o școală din Buzău

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Un profesor buzoian a fost arestat preventiv după ce abuzat o elevă de doar 12 ani.

Potrivit Digi 24, un profesor a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală la o școală gimnazială din județul Buzău. Bărbatul de 54 de ani ar fi abuzat o elevă de 12 ani în sala de curs, incident ce ar fi fost surprins de o cameră de supraveghere.

„Incidentul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, pe 18 iunie, chiar la școală, în localitatea Merei din județul Buzău. Profesorul de 54 de ani le preda copiilor de gimnaziu din localitate lecții de biologie. Vinerea trecută, într-una din sălile de curs, acesta a sărutat-o cu forța pe una dintre elevele sale, o adolescentă de 12 ani. Fata le-a povestit părinților, aceștia au reclamat incidentul la reprezentanții școlii care, la rândul lor, au sesizat poliția”, a transmis un corespondent pentru postul de televiziune.

„Polițiștii au confirmat foarte repede situația, fiindcă în acea sală de curs erau camere de supraveghere. Prin urmare, există dovada filmată a acestei agresiuni. Profesorul a fost reținut pentru 24 de ore cu propunere de arestare preventivă pentru agresiune sexuală. Magistrații au admis în parte propunerea procurorilor, iar profesorul va sta următoarele 30 de zile în arest, însă la domiciliu. Totodată, acesta și-a dat și demisia de la școală”, a conchis corespondentul.

Un nou incident violent la o școală, săptămâna trecută. O elevă din Timiș a fost bătură cu picioarele de două colege

Cazurile de violență între copii devine o problemă reală în România. În ultima vreme tot mai mulți minori sunt implicați în astfel de incidente. Mai grav este faptul că unele cazuri se întâmplă chiar în școli, sub nasul profesorilor. O elevă de 14 ani a fost lovită cu picioarele, trasă de păr și trântită de mai multe colege pe holul unei școli din Timiș, transmite PRO TV. Nici un profesor nu a fost în preajmă ca să intervină. În timp ce poliția a deschis o anchetă, reprezentanții inspectoratului școlar a încercat să se se spele pe mâini pentru lipsa de implicare a cadrelor didactice.

Eleva lovită cu picioarele, trasă de păr şi din nou bătută are 14 ani. Agresoarele sunt colege din clasele a V-a şi a VI-a. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel