Elevă cu deficiențe de auz, bătută și amenințată cu moartea de profesor. VIDEO

Elevă cu deficiențe de auz, bătută
Elevă cu deficiențe de auz, bătută

O elevă de clasa a VII-a, de la Liceul pentru Deficienți de Auz din Cluj-Napoca, a fost bătută și amenințată cu moartea de o pedagogă.

O elevă cu deficiențe de auz, a fost bătută și amenințată, duminică seara, la internatul Liceului pentru Deficiențe de Auz din Cluj-Napoca de către o pedagogă, informează ziardecluj.ro.

După momentul halucinant, elevii au ieșit în stradă pentru a se calma. De asemenea, directoarea liceului a ieșit să discute cu elevii, dar când a văzut că totul este filmat de cei de la NCN, femeie a precizat că este vorba doar de o ceartă între copii și s-a retras în clădire.

Unul dintre elevii martori la bătaie a declarat pentru NCN că eleva de clasa a VII-a stătea pe canapea, timp în care a venit pedagoga de noapte, pe nume Eniko, și a  început să vorbească cu tânăra, deși știa că are deficiențe de auz. Pedagoga s-a enervat din cauză că eleva nu îi răspundea și a început să o lovească. 

În filmarea realizată de ceilalți elevi se poate observa cum copila de clasa a VII-a este lovită și amenințată: Treci în dormitor. Și tu, hai și tu! La dormitor, nesimțito! Te omor, te omor!. Timp în care ceilalți elevi râdeau, fata, în încercarea de a se apăra, a ripostat în fața pedagogului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel