Elev, rănit grav în timpul unui antrenament de aruncare a ciocanului

Un elev de 15 ani a ajuns în stare gravă la spital, miercuri, cu un traumatism sever la cap, după ce a fost lovit de către o colegă cu bila metalică de două kilograme a unui ciocan de aruncare în timpul unui antrenament ce se desfăşura pe terenul Clubului Sportiv "Viitorul" Vaslui.

Băiatul a fost lovit în zona occipitală cu bila metalică de două kilograme în momentul în care o colegă de-a sa a aruncat ciocanul.

Reprezentanții clubului au solicitat de urgență o ambulanță la fața locului, după ce elevul a căzut inconştient la pământ.

"Minorul a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu pierdere de cunoştinţă, prezentând şi un sindrom confuzional. După stabilizare, pacientul a fost transportat cu ambulanţa de terapie intensivă mobilă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Ionel Roşu, citează România TV.

Atât poliţiştii, cât şi conducerea Clubului "Viitorul" au început anchete pentru a stabili dacă există persoane vinovate în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel