Urmărește emisiunea live


Elev, întrebare CHEIE pentru Monica Anisie. "Cum facem cu Bacalaureatul? Ne termină psihic". Răspunsul ministrului

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ministrul Monica Anisie i-a răspuns unui elev în an terminal despre desfășurarea examenului de Bacalaureat de anul acesta. 

"Cum facem cu Bacalaureatul până la urmă? Care va fi nivelul de dificultate, se va ține cont de pandemie sau va fi mai greu decât în anii trecuți? Suntem elevi în ani terminali și stresul acesta al nesiguranței ne termină psihic", a fost întrebarea adresată de un elev, ministrului Monica Anisie. 

Ce a răspuns ministrul Educației?

 

"Cred că a fost o perioadă în care elevii, într-adevăr, au fost nesiguri, pentru că totul în jurul nostru a fost într-o dinamică absolută, dar acum avem o certitudine. Examenul de Bacalaureat începe pe data de 22 iunie, începem cu probele scrise și urmează apoi probele de competențe. Ceea ce doresc să precizez este faptul că programa pentru examenul de Bacalaureat de anul acesta conține mai puțină materie decât până acum. Am eliminat conținuturile care se regăseau pe parcursul semestrului al doilea. Prin urmare, au de parcurs numai materia de până la semestrul întâi. Concluzia trebuie să o tragă tânărul, dacă va fi sau nu mai dificil față de anii trecuți", a declarat Monica Anisie, în direct la Digi24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel