Elev BĂTUT în școală, Constanța- VIDEO ȘOC. Mama, afirmații cutremurătoare

Elev batut Constanta
Elev batut Constanta

Imagini de groază dintr-un liceu din Constanța! 

VEZI AICI VIDEO

Mama elevului bătut a precizat că sora băiatului și profesoara de sport au încercat să-l apere pe elev, dar au fost la rândul lor bătute. 

Iată ce a spus mama elevului, la Antena 3: ”Am fost sunată de către fetița mea și de către doamna director adjunct și m-a anunțat că băiatul meu a fost bătut în școală. Nici la ora actuală nu am înțeles de ce. Mi-am trimis copilul într-o școală de stat, într-o instituție. În România, credem că este lege pentru oricine, dar nu-i așa. S-au băgat fetița și doamna de sport și amândouă au mâncat bătaie. Sunt trei femei (n.r. bătăușele). Doamna directoare a obligat copiii să șteargă totul de pe telefoane, inclusiv eu am fost dată afară din secretariat pentru că dânsa nu vrea să păteze numele școlii Dan Barbelian. Doamna directoare vrea să mușamalizeze totul, dânsa nu a chemat poliția, nu a chemat salvarea.” 

[citeste si]

”Chiar dacă băiatul meu s-ar fi certat cu copilul dânselor, puteau să mă cheme și să-mi spune, nu-mi omori copilul în bătaie la școală! Cum copilul meu îl trimit la școală în perfectă stare și după două ore mă cheamă la școală. Copilul e mai bine, i-am dat calmante, mâine mă duc la Medicina Legală, apoi vreau să mă duc la Parchet”, a mai spus mama copilului. 

”Ajutați-mă, nu vreau să mai pățească alt copil ceea ce a pățit copilul meu” a mai spus mama. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel