Elev bătut, Giurgiu. Răspunsul poliției: Agresorii, identificați

Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la o agresiune comisă într-o unitate de învăţământ de pe raza municipiului Giurgiu după ce imaginile, după ce imagini ale faptei au fost postate, recent, pe reţelele de socializare.

Conform Inspectoratului Scolar Judeţean (ISJ) Giurgiu, evenimentul nu s-a produs în actualul an şcolar, iar agresorii nu mai sunt elevi ai unităţii de învăţământ.

"Referitor la evenimentul neplăcut apărut în mediul online în urmă cu câteva zile, în care apar trei foşti elevi din clasa IX-a de la Colegiul Tehnic "Viceamiral Ioan Bălănescu" Giurgiu, vă informăm că acesta s-a petrecut în anul şcolar trecut. Nu au fost depuse, la vremea aceea, plângeri în acest sens, nici la directorul unităţii de învăţământ şi nici la dirigintelui clasei în care erau înmatriculaţi elevii nu i-a fost semnalată situaţia. Tinerii din filmare nu mai sunt elevii colegiului, ei fiind declaraţi repetenţi la finalul anului şcolar trecut. Directorul unităţii de învăţământ a făcut plângere la poliţie pentru a cerceta acest caz", a declarat purtătorul de cuvânt a Inspectoratului Scolar Judeţean (ISJ) Giurgiu, Georgeta Stănescu.

În urma cercetărilor, efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a reieşit faptul că un elev de 17 ani ar fi fost agresat într-o sală de curs de către alte două persoane, imaginile fiind ulterior postate pe o reţea de socializare.

"Persoanele implicate în conflict au fost identificate de către poliţişti, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în care sunt continuate cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel