Elev, BĂTUT de tatăl unui coleg. "L-a făcut sac de box"

Un elev ar fi fost bătut de tatăl unui coleg, sub privirile îngrozite ale colegilor.

Totul a avut loc luni, în școala generală din localitatea Sânmihaiu Român. "Copilul mi-a spus că este un coleg care-l tot înjură. I-am spus acum o săptămână să evite conflictele că nu are nevoie de așa ceva. În ziua respectivă, în pauză, a fost înjurat din nou și copilul s-a dus la primul profesor pe care l-a întâlnit și i-a spus ce se întâmplă, acesta punându-i să-și dea mâna și să se împace. În ora următoare, profitând de faptul că profesorul a ieșit din clasă, băiatul respectiv s-a dus din nou la el și l-a înjurat. Al meu l-a împins și a ajuns în geam. L-a amenințat că o să îi arate el și a plecat. După cinci, zece minute, a apărut tatăl băiatului (...). S-a repezit la copilul meu, l-a prins cu stânga de piept și cu dreapta a început să-i care pumni în față sub privirile colegilor. L-a făcut sac de box", a povestit tatăl victimei, potrivit pressalert.ro.

Tatăl copilului a depus plângere la Poliție. "Profesorul era ieșit din clasă pentru că s-a dus până la sala profesorală să ducă un catalog. Nu există portar la școală. Părintele copilului a intrat și l-a lovit pe acel elev. Am sesizat Poliția imediat. Copiii s-au certat pentru lucruri banale. Totul a durat un minut și ceva", a declarat directorul școlii, conform sursei citate.

Audieri

Poliția Timiș a anunțat că "polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Agresorul este identificat. Au fost audiate mai multe persoane și se efectuează cercetări în continuare".

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel