Elev din Buzău, bătut cu boxul de un coleg

Un adolescent de 17 ani, elev în clasa a XI-a la Colegiul Economic din Buzău, riscă să rămână infirm pe viaţă după ce un coleg de liceu l-a lovit, cel mai probabil, cu un box, spărgându-i ochiul.

Băiatul a fost transferat de urgenţă la un spital din Capitală, în timp ce agresorul este audiat acum de poliţişti.

Conflictul dintre cei doi elevi a avut loc miercuri dimineață, în Gara Buzău, iar totul ar fi pornit de la o fată.

Conform libertatea.ro, cei doi tineri, unul din localitatea Maxenu, altul din Ţinteşti, fac naveta la şcoală cu autobuzul. În momentul în care au coborât din mijlocul de transport în comun, adolescentul din Ţinteşti, care duminică împlineşte 18 ani, s-a năpustit asupra rivalului său, un adolescent de 17 ani, din Maxenu, lovindu-l în ochi atât de puternic încât adolescentul a fost umplut de sânge.

Martorii la incident au sunat imediat la Poliţie şi la Ambulanţă

Ajuns la spitalul din Buzău, tânărul de 17 ani, cu ochiul spart, a fost transferat de urgenţă la un spital din Capitală, starea sa fiind foarte gravă.

„În urma loviturii, ochiul tânărulului este într-o stare foarte gravă. Cel mai probabil, se va pierde definitiv vederea la acel ochi. Va trebui operat în mai multe scopuri pentru a încerca să i se salveze ochiul morfologic. Gravitatea medicală am mai întâlnit-o, însă ce mi se pare grav e gravitatea socială, o asemenea violenţă la un copil de liceu nu am mai întâlnit, iar fapta îi va marca pe amândoi”, a declarat medicul oftalmolog Valeriu Cotea, de la Serviciul Județean de Ambulanță Buzău.

[citeste si]

Adolescentul cu ochiul spart a fost transferat cu Ambulanța la un spital din Capitală, în timp ce agresorul a fost ridicat de Poliţie şi dus la audieri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel