Elena Udrea vrea ca Antonescu să se dezică de Ponta

Partidul Mișcarea Populară va acorda sprijin candidatului PNL în turul doi al alegerilor prezidențiale, însă dacă acesta va fi Crin Antonescu - "cel care trona la Cotroceni preşedinte interimar după ce-l dăduse afară din palat pe Traian Băsescu", sprijinul va fi condiționat, a declarat sâmbătă, la Constanța, liderul PMP, Elena Udrea. 

Întrebată dacă PMP va susţine candidatul PDL şi PNL în cazul în care acesta va intra în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, liderul formațiunii, Elena Udrea, a răspuns: "Da, dar depinde ce îşi asumă. Dacă ar ajunge domnul Antonescu, cel care a fost părţaş la lovitura de stat de acum doi ani şi toată lumea se face că a uitat că domnul Antonescu era cel care trona la Cotroceni preşedinte interimar după ce-l dăduse afară din palat pe Traian Băsescu printr-o lovitură de stat parlamentară dată în trei zile, deci dacă domnul Antonescu ajunge în turul doi ca să obţină votul nostru măcar atât trebuie să facă, să se dezică de ceea ce s-a întâmplat în acea perioadă, să se dezică şi să regrete asocierea şi parteneriatul cu Victor Ponta".

Citește și ELENA UDREA, agresată la Constanța. Chirieac: Nu putem fi de acord

Potrivit președintelui PNL, solicitarea PMP nu este adresată doar fostului lider al liberalilor, ci oricărui candidat pentru funcția de la Cotroceni al PNL. 

"Să nu uităm că Antonescu acum nu mai e cu Victor Ponta nu dintr-o viziune diferită, pentru că susţin principii diferite, nu, nu mai e cu Victor Ponta pentru că Victor Ponta nu îi acordă susţinerea la prezidenţiale. Deci dacă Antonescu în turul doi, să zicem, sau alt candidat al PNL regretă ceea ce s-a întâmplat, lovitura de stat, afirmă că va susţine mai departe lupta pentru independenţa justiţiei, statul de drept, atunci va avea şi suportul nostru", a explicat preşedintele PMP.

Citește și Culise: Întâlnire inedită între Crin Antonescu și Elena Udrea

Elena Udrea a participat, sâmbătă, la Constanţa, la alegerile pentru conducerea organizaţiei judeţene a PMP, unde a lăudat formaţiunea de la malul mării, spunând că este printre cele mai bune din ţară şi că dintre toate filialele PMP aici au loc primele alegeri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel