EXCLUSIV  Elena Udrea şi Adrian Alexandrov, poveste de iubire cu aromă de cafea

Este cert că Elena Udrea este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar povestea de iubire cu Adrian Alexandrov i-a adus împlinirea ca femeie.

Pe lângă că se simte iubită, Adrian a făcut-o şi mamă, Elena aducând-o pe lume pe micuţa Eva Maria,  un vis care a devenit realitate pentru politiciană. După divorțul de Dorin Cocoş a cunoscut dragostea alături de iubitul ei din prezent. S-au cunoscut în 2016, la mare, unde Elena merge des în vacanţe. S-au plăcut de la început, iar Adrian Alexandrov  a invitat-o la o cafea şi de aici a început relația de iubire deosebită dintre ei. Nu a contat că e mai tânăr ca ea, de altfel acest lucru nu contează la doi oameni care se iubesc, după cum mărturisesc chiar ei. Pentru Adrian iubita sa este echilibrul şi universul lui.


Au amânat nunta de mai multe ori, dar își doresc să o facă până la urmă


La începutul relației lor, toată lumea specula şi nu credea în trăinicia poveştii lor de dragoste, dar au în continuare o relație solidă, iar el i-a dăruit inelul dorit. Au vrut să se căsătorească de mai multe ori, dar tot timpul a intervenit ceva. Arestarea ei din Costa Rica i-a făcut să amâne, au încercat să facă o nuntă şi petrecere, la un moment dat, dar nu a ieșit. Însă nu au renunțat şi cine știe, așa pe nepregătite vor face şi acest pas. S-au gândit să își unească destinele la botezul fetiței lor, dar s-au răzgândit din nou. Relaţia lor atât de profundă nu are nevoie de un act, însă vor  face şi pasul acesta. Eva Maria este  bucuria lor cea mai mare, iar când a împlinit doi anișori i-au făcut o petrecere fastuoasă.


Își petrec mult timp cu micuţa Eva Maria


Dacă Elena Udrea este cunoscuta ca politician de succes, dar şi ca femeie de afaceri, iubitul său a fost manechin, iar în prezent lucrează în domeniul imobiliar, câştigând foarte mulți bani. Celor doi le place să petreacă mult timp împreună, se uită la filme, stau cu cea mică, fac tot felul de lucruri ce îi fac fericiţi. De altfel mama politicianei s-a mutat la București şi are grijă de micuţă şi îi ajută şi cu ce au nevoie. Elena Udrea nu mai vrea să se întoarcă în politică ci să se ocupe de afaceri şi de micuţa sa, fostul politician având alte priorităţi. Adrian a dar dovadă de responsabilitate pentru iubita sa.

Pentru Elena Udrea şi iubitul său, relația lor de iubire a trecut prin multe încercări, iar perioada arestării ei a făcut-o şi mai puternică. Se văd îmbătrânind împreună, înconjuraţi de copii şi nepoți. Adrian a dat dovadă de dăruire şi multă iubire fiindu-i alături persoanei iubite în cele mai grele momente. În mod cert, au descoperit împreună iubirea responsabilă şi puternică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel