Elena Udrea s-a prezentat la DNA: Ce a declarat - Ultimă Oră!

Elena Udrea s-a prezentat vineri la sediul Direcției Națională Anticorupție. Ea a fost citată de procurori după ce Camera Deputaţilor a avizat cererea de urmărire penală şi reţinere a sa în noul dosar, în care este acuzată de luare de mită, trafic de influenţă, spălare de bani, instigare la abuz în serviciu şi fals în declaraţii.

Asaltată de jurnaliști la intrarea în sediul DNA, Elena Udrea a declarat: ”Am ajuns în fața procurorilor, lăsați-mă să le spun lor ce am de spus!”.

Surse judiciare citate de Mediafax au precizat că documentele privind avizarea cererilor de începere a urmăririi penale şi de reţinere a deputatului Elena Udrea au ajuns joi de la Camera Deputaţilor la Direcţia Naţională Anticorupţie.

[citeste si]

Procurorii au citat-o pe Elena Udrea să se prezinte vineri la DNA, pentru a i se aduce la cunoştinţă acuzaţiile din noul dosar, care vizează vânzarea şi renovarea unei vile din Eforie Sud, dar şi un contract între Hidroelectrica şi o firma privată, pentru care fostul ministrul ar fi cerut aproximativ cinci milioane de dolari.

Avocatul Alexandru Chiciu declarase că urmează să meargă vineri la DNA, împreună cu clienta sa, Elena Udrea.

Procurorii au chemat-o pe Elena Udrea la DNA după ce plenul Camerei Deputaţilor a avizat cererea de începere a urmăririi penale a deputatul în noul dosar şi a încuviinţat reţinerea acesteia, însă nu şi arestarea preventivă.

Astfel, procurorii vor putea să îi aducă la cunoştinţă acuzaţiile, o vor putea reţine pentru 24 de ore, însă nu vor putea cere şi arestarea Elenei Udrea. Anchetatorii au posibilitatea de a lua măsura controlului judiciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel