Elena Udrea, renovare celulă. Ce spune Victor Ciutacu

Cererea Elenei Udrea de acum o săptămâna de a renova, pe banii ei, celula în care era ținută în arest a fost respinsă de conducerea Arestului Central al Poliției Capitalei. Ulterior, un parlamentar, în timpul unei emisiuni TV, s-a întrebat: "Ce-ar fi dacă toți arestații ar renova celulele pe banii lor?".

Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii "Ediția de seară", de la România TV, a comentat acest subiect  pe pagina sa de Facebook.

"Un nătărău plătit de la stat juisa imbecil, cu voce tare, în direct, că i-au respins lu' Nuța, prezumtiv nevinovată conform legii, cererea de renovare a celulei infecte; pe banii ei, curați până la orice condamnare. "Ce-ar fi dacă toți arestații ar renova celulele pe banii lor?", se întrebă, cu un aer retoric, nărodul. Nimeni n-a avut inspirația să-i raspundă "un arest civilizat, pe care voi nu sunteți în stare nici măcar să-l văruiți, lipitorilor!", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

VEZI ȘI: Ghiță, MĂRTURISIRE NEAȘTEPTATĂ: Am vizitat-o în arest la domiciliu

Reamintim că Elena Udrea a solicitat, pe 13 februarie, conducerii Arestului Poliției Capitalei, să-i permită ca, pe banii ei, să văruiască celula în care a fost închisă, să vopseasca gratiile și caloriferele, să schimbe mobilierul și să tapeteze pereții, potrivit unor surse din Poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel