Elena Udrea, reacție după arestarea Alinei Bica

Elena Udrea a avut o intervenție telefonică în emisiunea realizată de Andreea Crețulescu și Victor Ciutacu unde a vorbit despre arestarea preventivă a Alinei Bica.

"Recunosc că m-a surprins faptul că Alina Bica a fost din nou arestată preventiv a treia oară. Mă gândeam că este în situația în care mă va ajunge din urmă în curând, eu având vreo nouă cereri de arestare per total. M-a surprins pentru că am crezut că după nebunia din toamna-primăvara 2014, când a debutat această politică penală de arestări preventive care nu a existat în România până acum... lucrurile s-au mai liniștit", a zis Elena Udrea la România TV.

"Există o practică, cam din toamna anului trecut, care pune mare preț pe arestarea preventivă. Arestarea preventivă ar trebui să se întâmple doar în cazurile grave în care făptuitorii sunt pericol social", a mai spus Elena Udrea.

Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile în noul dosar în care este acuzată că a luat mită, au decis magistraţii de la Înalta Curte. Alături de ea a fost arestat preventiv şi fostul şef ANAF Şerban Pop pentru complicitate la dare de mită.

VEZI ȘI: Traian Băsescu riscă închisoarea: Ce a decis Parchetul General

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel