Elena Udrea, prima reacție după ce a fost fotografiată cu Alina Bica, șefa DIICOT. "Filaj al serviciilor secrete"

Elena Udrea, candidata PMP la alegerile prezidențiale 2014, a reacționat după ce fotografii cu ea și cu procurorul-șef al DIICOT, Alina Bica, au început să circule pe Internet, de pe site-ul 'joscenzura2014'. 

Miercuri, Elena Udrea a afirmat că serviciile secrete sunt pe urmele ei și se implică în campania electorală pentru alegerile prezidențiale 2014. 

"Mă bat nu numai cu contracandidații, ci și cu reprezentanți ai serviciilor secrete, care susțin unul dintre primii doi candidați la alegerile prezidențiale", a precizat Elena Udrea, din nou, joi. Candidata PMP la alegerile prezidențiale, Elena Udrea, susține că miza o reprezintă încercarea de a dezamăgi electoratul său.  

Joi, pe site-ul 'joscenzura2014' au apărut fotografii din luna februarie, din Paris, cu Elena Udrea și alte două femei. Una dintre cele două este procurorul-șef al DIICOT, Alina Bica. 

BOMBĂ. Blogul care a dezvăluit imagini cu Elena Udrea la Paris a fost șters

Elena Udrea a precizat, joi, că serviciile au reacționat la afirmațiile sale: "Pe un blog au apărut fotografii, care mă arată într-o ipostază privată. Sunt două femei de aceeași profesie cu mine, pe care le cunosc de ani de zile. Una dintre ele este Ana Topoliceanu, pe care o cunosc de aproape 20 de ani. Cealaltă este Alina Bica, o femeie de vârsta mea, procuror, pe care o cunosc de cinci ani, am fost colege în Guvern, avem o relație de amiciție, una bună. Alina Bica mergea la o întâlnire oficială, la Haga, și ar fi plecat cu trenul spre destinație. În mod întâmplator, trei femei au fost fotografiate la Paris, profesionist, în ipostaze private. Este în mod clar un filaj pe banii statului român. Au stat după noi 48 de ore, nu înțeleg de ce apar acum, după nouă luni. Modul în care sunt făcute, de la distanță, profesionist, și de sus, din mașină, de peste drum față de hotelul în care am locuit, de la metrou arată clar că nu e vorba de paparazzi.

Alina Bica, procurorul șef al DIICOT, a sesizat CSM. Cere verificarea fotografiilor cu Elena Udrea

S-au cerut facturi de la hotelul la care am stat, care au fost date de la recepție, ce nu puteau fi date decât unor instituții. Au fost cerute în 29.09.2014, după ce mi-am depus candidatura la Presedinția României. Evident că niciun ziarist nu ar fi ținut aceste fotografii la secret nouă luni, evident că niciun ziarist nu ar fi putut să ia facturi.

"Tehnică de manipulare clasică"

Este vorba despre o colaborare între reprezentanți ai serviciilor secrete. Este tehnică de manipulare clasică. În ultima joi din campanie ieși cu o bombă. Nu înțeleg care este. Elena Udrea, într-o plimbare privată, cu două prietene la Paris. Nu văd de ce atâta oboseală. Plus că mă gândesc cine a fost supravegheat. Nu am niciun dosar la DIICOT. Cauza în care am fost martor a fost închisă în 2010, când doamna Bica nu era procuror-şef. Temerea mea este în acest moment ce se poate întâmpla". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel