Elena Udrea, predicții despre Klaus Iohannis și Victor Ponta

Președintele ales Klaus Iohannis ar face bine să nu dezamăgească, deși acțiunile sale "arată că mai are mult de lucrat la rolul de Președinte", iar premierul Victor Ponta nu va mai atinge niciodată în politică nivelul la care s-a aflat înainte de alegerile prezidențiale, a declarat liderul PMP și fost candidat la Președinție, Elena Udrea, într-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

Întrebată cum vede viitorul lui Klaus Iohannis ca președinte al României, Elena Udrea a răspuns: "Klaus Iohannis a fost la locul potrivit la momentul potrivit. A beneficiat de pe urma unui uriaş vot anti-Ponta, urmare şi a unei lupte pe care Traian Băsescu, eu şi PMP am dus-o de doi ani cu Ponta şi PSD. Dar, a reprezentat o alianţă politică mare şi a ajuns în turul doi. Oricine era în turul doi, câştiga. Vă spun aceste lucruri ca una care a stat opt ore în ploaie la Paris ca să voteze şi nu am auzit o dată numele lui Iohannis. Se striga doar Jos Ponta!, se vorbea doar de Băsescu și de Ponta. Cu toate acestea, el beneficiază de o mare încredere a populaţiei în acest moment, deci ar face bine să nu dezamagească", este sfatul pe care Elena Udrea îl dă președintelui ales Klaus Iohannis.

Elena Udrea, acuzații de plagiat la adresa Monicăi Macovei

Pe de altă parte, Elena Udrea, nu este foarte încântată nici de prestația lui Klaus Iohannis, după ce a câștigat Președinția României: "Până acum, nu se poate spune că a călcat cu dreptul. De la consilierii şi oamenii de care se înconjoară, de la gafa din Moldova, unde fie vorba între noi, nu a reuşit să mobilizeze cetăţenii la vot, şi până la plecarea în croaziera din Florida, tocmai când FMI-ul a sosit în ţară, arată că mai are de lucrat la rolul de Preşedinte. ...tot poporul a fost extaziat cum pleacă Preşedintele ales în SUA, chiar la Casa Albă, gândeam unii, înainte chiar să intre în Cotroceni! Domnul Iohannis a plecat, de fapt, în vacanţă prin Caraibe, presupun. Bine ca nu a mers în Abu Dhabi...".

Elena Udrea este sceptică și în privința viitorului în politica la nivel înalt a premierului Victor Ponta și arată care au fost greșelile fatale care l-au împiedicat pe candidatul alianței PSD-UNPR-PC să ajungă la Cotroceni.

"Victor Ponta şi-a jucat cariera politică şi a pierdut. A greşit permanent de doi ani, la guvernare, dar mai ales a greşit în mod incredibil în campanie. Şi-a ales greşit adversarul. S-a luptat cu Traian Băsescu şi acesta l-a facut praf. Apoi, a refuzat să dea posibilitatea celor din diaspora să voteze, temându-se de câteva zeci de mii de voturi împotrivă în plus. Şi a mobilizat prin acest refuz un milion de români în ţară, care au venit pentru prima dată la urne şi au făcut-o anti Ponta. Este o reuşită, din păcate pentru el! Cred că zarurile au fost aruncate deja şi, acum sau mai târziu, va pierde şi guvernarea şi şefia partidului. Chiar dacă va mai rămâne în politică, nu va mai fi niciodată la nivelul la care a fost până acum doar o lună. Ar fi putut avea tot", a explicat Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel