Elena Udrea, pârâtă la DNA de Ștefan Lungu și Gheorghe Nastasia - surse

Ștefan Lungu, fost consilier în cadrul Ministerului Dezvoltării și Turismului, și Gheorghe Nastasia, fost secretar general al aceluiași minister, au colaborat cu procurorii, făcând declarații incriminatoare despre Elena Udrea, potrivit unor surse citate de televiziunile de știri.

Fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, primarul PSD din Lupeni, Cornel Resmeriţă Gheorghe Nastasia, fost secretar general şi fostul consilier, Ştefan Lungu, au fost reținuți pentru 24 de ore în dosarul Gala Bute.

Procurorii au cerut pentru Rudel Obreja și Cornel Resmeriţă arest preventiv, în timp ce pentru Lungu și Nastasia au propus o măsură mai blândă, de arest la domiciliu, potrivit Mediafax. Decizia în cazul celor patru urmează a fi luată marți de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Conform Agerpres, Lungu ar fi primit în 2010 suma de 700.000 de lei de la societatea Termogaz Company SA, pentru a-și folosi influența față de angajați din cadrul ministerului, în vederea efectuării plăților prin care erau finanțate contractele de lucrări publice.

Elena Udrea a declarat într-un interviu difuzat luni că se așteaptă la orice, inclusiv ca procurorii să ceară arestarea preventivă pe numele său.

Surse DNA: Cătălin Predoiu NU va fi audiat în dosarul Gala Bute

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel