Elena Udrea, o nouă lovitură din partea Justiției

Adrian Alexandrov, prietenul Elenei Udrea, a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru conducere fără permis. Acesta a motivat că s-a urcat la volan pentru a ajunge la o secţie de Poliţie pentru a reclama că a auzit focuri de armă în preajma casei sale. Decizia nu este definitivă.

Adrian Alexandrov a fost condamnat de magistraţii ilfoveni la 6 luni de închisoare, însă cu amânarea executării pedepsei, adică timp de 2 ani el va fi sub supraveghere, va trebui să meargă la serviciul de probaţiuni şi să se întâlnească periodic cu consilierii de probaţiune.

El a fost condamat pe motiv că a condus fără permis. Adrian Alexandrov deţine permis de conducere, însă îl avea suspendat atunci când a fost prins de poliţişti.

Iubitul Eleni Udrea a explicat că s-a urcat la volanul maşinii sale deşi avea permisul suspendat deaorece a auzit împuşcături în preajma casei sale. El le-a povestit magistraţilor că iniţial a sunat la 112 pentru a anunţa acest posibil incident, dar niciun echipaj de poliţie nu s-a deplasat imediat la faţa locului motiv pentru care a decis să plece cu autoturismul la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Magistraţii nu au ţinut cont de explicaţia lui Adrian Alexandrov, fapt pentru care aceştia l-au condamnat la 6 luni de închisoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel