Elena Udrea, la secția de poliție: "Nu știu dacă mai pot să mai merg la Realitatea"

Elena Udrea a ajuns, vineri dimineață, la secția de poliție, unde trebuie să se prezinte ca urmare a măsurii de control judiciar. 

"Îndeplinesc condițiile. Pentru mine e simplu. Oricum nu plecam din București, nu știu dacă mai pot să mai merg la Realitatea. Unde e Realitatea? În Ilfov, nu?", a spus Elena Udrea, vineri, când a mers să dea cu subsemnatul la Secția de Poliție numărul 2 din București. 

Pe Facebook, Elena Udrea scria, vineri dimineață, că va da un interviu în care va spune tot adevărul.

"Aşa cum v-am promis aici, pe Facebook, voi spune adevărul despre tot ce se întâmplă - care sunt motivele reale ale vânătorii a cărei ţintă am devenit. Voi face asta într-un interviu pe care îl voi acorda astăzi.  Nu vă pot spune, deocamdată, unde, (în orice caz nu la cineva care m-a menajat de-a lungul timpului) - nu de alta, dar ştiu că sunt destui cei care ar vrea să mă împiedice să spun unele lucruri. Şi ar fi păcat să nu aflaţi ce se întâmplă astăzi cu adevărat în România, ce luptă se duce în subteranele puterii şi care este miza reală.", a scris Elena Udrea, în urmă cu șase ore, pe Facebook. 

Predoiu spulberă, în direct, lista miniștrilor PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel