GUVERN PNL. CĂTĂLIN PREDOIU: Nu există o listă a guvernului PNL

Catalin Predoiu
Catalin Predoiu

Premierul desemnat de PNL în cazul în care va ajunge la guvernare, Cătălin Predoiu, a declarat la Realitatea TV că nu există o listă a guvernului, infirmând informațiile din mass-media. 

"Nu există o listă a guvernului în acest moment. În nenumărate rânduri au apărut în mass-media diverse variante, diverse formule. În același timp, vă spun la fel de răspicat că proiectul e făcut de o echipă, iar în această echipă lucrează oameni care au fost în administrație cum e și doamna Anca Boagiu, de altfel destul de bună să fie președinte PPE", a spus Cătălin Predoiu, la Realitatea TV, întrebat dacă fostul ministru al Transporturilor va face parte din guvernul pe care e posibil să îl conducă.

Prim-vicepreședintele PNL a declarat că în zilele următoare liberalii vor avea întâlniri în care vor adopta rezoluții importante și apoi vor încercat democratic să dea un guvern care să atragă investiții. 

"Abia după aceea se va discuta despre lista miniștrilor. (...) Lista aceea trebuie să întrunească un număr de criterii. În primul rând integritate, nu mai e de conceput în secolul 21 România, membră în UE, să nu aibă un guvern care să nu fie cu adevărat "Albă ca zăpada". În al doilea rând profesionalism. Nu poți să ai în fruntea unui minister un om care undeva în lumea asta, într-o meserie, într-o afacere, într-o funcție publică, nu a dovedit ceva, un rezultat concret, palpabil, a scris o lege, a creat o invenție, un model de afaceri, ceva. Aceste două lucruri stau la baza alegerii viitorului cabinet, sper că va exista răbdarea necesară și în partid și în afara partidului să facem acest lucru pas cu pas, să nu punem căruța înaintea cailor. Nu voi abdica de la aceste două criterii, e o nișă, e un șubler, va avea precizie nemțească și cine nu intră prin șublerul ăla nu intră", a spus Cătălin Predoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel