Urmărește emisiunea live


Elena Udrea, la Curtea de Apel Bucureşti

Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea s-a prezentat, joi, la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă dosarul privind finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009.

"Eu am spus încă din vară că acest dosar a fost făcut pe repede înainte în campania electorală de anul trecut. (...) Rechizitoriul este atât de amestecat, incert şi cu încadrări făcute în aşa încât sa iasă bine la acuzaţii, dar greşit totul", a declarat Udrea, la sosirea la instanţă, potrivit Antena 3.

[citeste si]

Iniţial, în luna mai, DNA a trimis acest dosar spre judecare la ÎCCJ, instanţă care a decis însă pe 6 iulie că nu are competenţa să judece cauza după calitatea persoanei. Dosarul a fost trimis la Curtea de Apel Bucureşti, care, la rândul ei, a decis, pe 19 iulie, că nu are competenţă în acest caz. În final, instanţa supremă a decis ca dosarul să se reîntoarcă la CAB, decizia fiind definitivă.

Pe 24 mai, DNA i-a trimis în judecată pe Elena Udrea, Ioana Băsescu şi jurnalistul Dan Andronic în dosarul privind finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel