Elena Udrea: În cazul Oprescu s-a văzut ce înseamnă un denunţ corect

Elena Udrea este de părere  că felul în care DNA a acţionat în dosarul lui Sorin Oprescu arată care este diferenţa între un denunţ corect şi unul obţinut "cu cătuşele pe masă", ca în alte cazuri.

Elena Udrea a subliniat că un denunţ făcut în condiţiile legii nu este contestabil şi are utilitate în dosar, cum s-a întâmplat şi în cazul primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu.

"În cazul domnului Oprescu, aşa cum arată el până în acest moment, vorbim despre un denunţ făcut înainte să se întâmple darea de mită, vorbim despre o acţiune care a dus la un flagrant. Uitaţi că denunţul, dacă este făcut în condiţiile legii, nu este contestabil şi are utilitatea lui. (...) Situaţia, aşa cum se vede ea astăzi, este una care poate să facă diferenţa între ce înseamnă un denunţ făcut atunci când ţi se pun cătuşele pe masă şi ori spui ceva despre cineva anume, ori te duci tu la puşcărie, şi ce înseamnă un denunţ corect", a spus Udrea, precizând că un flagrant este "greu de contestat", cum este în cazul lui Sorin Oprescu.

Citește și: De ce a fost arestat Sorin Oprescu sâmbătă seara. Vezi referatul DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel