Elena Udrea și Valeriu Turcan, război pe Facebook pe tema numirii Alinei Bica la DIICOT

Elena Udrea a răspuns, într-o postare pe Facebook, declaraţiei lui Valeriu Turcan, care declara că fostul președinte Traian Băsescu a numit-o pe Alina Bica la conducerea DIICOT la insistenţele liderului PMP. Fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu a răspuns atacului Elenei Udrea cu un îndemn la decență.

"Valeriu Turcan, cel care probabil şi acum ar fi fost pentru public doar soţul Ralucăi Turcan dacă nu m-ar fi cunoscut pe mine, a afirmat recent că Preşedintele a numit-o pe Alina Bica în fruntea DIICOT ca urmare a insistenţelor mele", a scris Elena Udrea în Ajun de Crăciun  pe Facebook.

"Vreau să fac trei comentarii scurte:

1. Ca unul care a lucrat cu Traian Băsescu atâţia ani, Turcan ar trebui să recunoască faptul că nimeni nu îi poate impune ceva acestuia, oricât ar insista.

2. Preşedintele colaborase în câteva momente, cum ar fi elaborarea Codurilor penale, dar nu numai, cu Alina Bica şi o cunoştea ca profesionist suficient de bine încât să o susţină fără recomandarea sau insistenţele cuiva.

Citește și: Politicienii se bat în Like-uri pe Facebook de Crăciun. Cine conduce detașat

3. Nu Valeriu Turcan ar trebui să vorbească despre susţineri şi recomandări, deoarece cariera lui se bazează exclusiv pe aşa ceva. În 2006, a lucrat ca şi consultant de comunicare pentru mine. Fusese dat afară de Tăriceanu de la Agenţia de Strategii Guvernamentale şi rămăsese fără job.

După ce a plecat Adriana Săftoiu de la Cotroceni, în primăvara lui 2007, am fost printre cei care l-au susţinut, chiar insistent, pentru ocuparea postului de purtător de cuvânt. Aşa se face că, astăzi, are ocazia să vorbească pe la televizor în calitate de fost colaborator al Preşedintelui şi, deci, evident, un mare cunoscător într-ale politicii! Episodul cu plecarea de la Cotroceni, dat afară de Preşedinte, într-o altă postare...

Valeriu Turcan a scris, câteva ore mai târziu după postarea Elenei Udrea,  pe contul său de Facebook: "Doamnei Elena Udrea, îi doresc linişte sufletească, împăcare şi multe bucurii alături de familie şi cei dragi! În toate trebuie să existe măcar un dram de decenţă şi dreptate!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel