Elena Udrea, foto însărcinată. Jurnaliști, reacții explozive

Elena Udrea
Elena Udrea

Reacții explozive din mass-media în contextul în care revista Viva a publicat primele fotografii cu Elena Udrea însărcinată. 

”Mustește media de imaginație, a lor e bună, a noastră e rea. Cu ocazia asta, Nuța a închis original un subiect, și-a mai produs o copertă în amintirea vremurilor de aur și și-a făcut și damblaua de a vorbi iar toți despre ea” a scris Victor Ciutacu. 

(w670)

foto: Facebook Victor Ciutacu

”Ipocrizia nu are limite în țara asta... cei care se întrec azi în înjurături la adresa lui Nutzi, ieri se întreceau să o lingă și încasau la sacoșă de la ea și de la Cocoș! Nu vă e, bah, rușine?!” a scris și Ionuț Critache. 

Cătălin Tolontan a scris: ”Am aflat de VIVA acum câteva zile, când deja le obținuseră. Mi s-a părut că e un subiect legitim, că răspunde unei întrebări pe care mulți ne-o puseserăm: "Este Elena Udrea într-adevăr gravidă sau e din nou unul dintre jocurile sale de putere?". Avem răspunsul pe coperta VIVA. E adevărat, Elena Udrea va fi mamă, iar fata ei se va numi Eva Maria. Nu eu conduc VIVA, nu răspund, așa cum am spus la început, decât de ziarele Ringier, de Gazeta Sporturilor și de Libertatea. Dar aș fi publicat fotografiile și interviul dacă aș fi fost în locul redactorului-șef.”

Marius Huc a postat: ”Sa nu fim ipocriti... Cu fotografiile Elenei Udrea gravida, Viva a dat o lovitura de presa! Fiecare jurnalist si-ar fi dorit sa aiba acele fotografii si sa le publice! Iar Viva nu e revista Academiei. Cu asta se ocupa. Faptul ca azi toata lumea vorbeste despre fotografiile Udrei inseamna mult pentru Viva - audienta, bani (sper ca au suplimentat tirajul obisnuit). Ca unora nu le place, foarte bine! Sa nu cumpere revista. Ca altora nu le plac unele cuvinte, la fel de bine - sa scrie in revista lor cum vor ei. Ca unele scrasnesc din dinti si se dau critici literari, analisti politici si Sfanta Maria la un loc, considerind ca meclele lor meritau sa fie pe coperta de luna asta, ma doare la basca... Dincolo de asta, Elena Udrea a fost dovedita drept hoata, este condamnata si lasata sa fuga din tara. Ca daca nu o lasau, nu disparea ea asa, din dibacie. Poate ca va fi candva si pe prima pagina a revistei Jilava. Dragilor, Viva a facut ce trebuia sa faca! Nu cred ca am citit vreodata revista, nu stiu pe nimeni din redactie, dar toti cei de acolo au facut o treaba buna!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel