EXCLUSIV  Elena Udrea, dublă-condamnare. Rezultatul momentului

Elena Udrea a fost condamnată, în dosarul ”Gala Bute”, la șase ani de închisoare cu executare. 

DCNews a realizat un sondaj pentru a vedea cum este văzută condamnarea Elenei Udrea de către cetățenii. 

După cum puteți observa din graficul de mai jos, peste 15.000 au votat că sentința de 6 ani de închisoare cu executare pentru Elena Udrea este corectă. Ei reprezintă peste 67% dintre cei care au votat. 

”Motivată politic” a doua variantă a sondajului a fost bifată de 7.257 de cititori, respectiv 32,46%. 

Rezultatele sondajului arată că Elena Udrea nu este condamnată doar de instanță, ci și de societate, pentru că, așa cum spunea profesorul Pieleanu, aceasta s-a `bucurat` de o antipatie socială extrem de ridicată din partea societății. 

(w670)

Analistul politic Bogdan Chirieac afirma că vede decizia ca pe una justificată politic. Sociologul Marius Pieleanu afirma, pentru DCNews, că ”era clar că Elena Udrea este condamnată a priori, ea se 'bucură' de o antipatie socială extrem de ridicată din partea publicului, o spun bazându-mă pe cercetări.". Sociologul a mai spus că, prin ieșirile publice, "Elena Udrea și-a atras nu numai antipatia unei părți mari a publicului, dar și ostilitatea instanțelor de judecată. Dacă ar fi 'stat cuminte', nu ar fi plecat în străinătate - pentru românul de rând solicitarea de azil politic într-o țară îndepărtată nu este nimic altceva decât recunoașterea vinovăției.”

Jurnalistul Val Vâlcu a afirmat, pentru DCNews, că ”Elena Udrea plătește pentru tot regimul Băsescu. Alți membri de bază ai regimului Băsescu nu au fost deranjați, au scăpat, fiind achitați”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel