Alianță PMP-PDL-FC pentru PREZIDENȚIALE. Ce spune Elena Udrea

Elena Udrea
Elena Udrea

Deputata Elena Udrea a prezentat două scenarii de unificare a dreptei în vederea alegerilor prezidențiale. 

Elena Udrea a precizat, la RFI, că sunt două variante de unificare a dreptei pentru prezidențiale. Prima variantă ar fi ca toate partidele să se unească în turul unu, inclusiv PNL. Este cel mai puțin probabil. A doua variantă este să se unească partidele care s-au născut sub patronajul președintelui Traian Băsescu. 

Deputata a subliniat că "sunt două variante de unificare (a dreptei-n.r.) în ideea alegerilor prezidenţiale: fie toate partidele înainte de turul unu desemnează un singur candidat, inclusiv PNL, cel mai puţin probabil scenariu sau scenariul în care celelalte partide care ţin de popularii europeni, dar în acelaşi timp sunt partide care s-au născut cumva sub patronajul lui Traian Băsescu desemnează un singur candidat şi aici vorbesc de Mişcarea Populară, PDL, Forţa Civică, desemnează un singur candidat; în turul unu avem un candidat de la PNL şi un candidat al acestor partide, iar în turul doi va fi susţinut de toate partidele candidatul care intră în turul doi, deci dacă intră candidatul nostru, inclusiv de PNL".

VEZI și: O alianță PMP-PNL. Când poate fi creată și de ce

Elena Udrea susține că PMP ar putea susține un candidat al PNL în turul doi la prezidențiale. Deputata a precizat că are speranța că în turul doi va intra un candidat care face parte dintr-un partid ce aparține popularilor europeni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel