Elena Udrea, despre Victor Ponta: S-a gândit să spele ruşinea

Liderul PMP, Elena Udrea, a lansat critici dure după ce Victor Ponta s-a întâlnit cu oamenii de afaceri pentru "a spăla ruşinea" după ultima întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu. 

"Domnul Ponta, după ce s-a făcut de râs la vizita la preşedinte, s-a gândit să spele ruşinea şi s-a dus să se întâlnească cu oameni de afaceri. Nu a avut că nu are cine să îl pregătească, dânsul nu se pricepe. Tot ce au putut face cei din jurul lui a fost să îi copieze din Ziarul Financiar. Nu zic că nu trebuie citite analizele din ziarele de specialitate pentru că de multe ori sunt foarte bune, dar la Guvern chestia e să lucreze tocmai aceşti specialişti, nu să meargă premierul cu un copy paste dintr-un ziar, să prezinte marile soluţii pentru acoperirea găurilor din buget. Este un guvern de râsul lumii şi, din păcate, stăm cu el de doi ani şi tare mi-e că vom sta în continuare doi ani", a declarat Elena Udrea, la Realitatea Zilei.

Premierul Victor Ponta este acuzat că ar fi folosit în prezentarea bilanțului la doi ani de guvernare un grafic realizat de Ziarul Financiar, fără a cita sursa.

Citește și Elena Udrea: Sfat important pentru femeile care vor succes în politică

Citește și Victor Ponta, acuzat că a folosit un grafic din Ziarul Financiar, fără a cita sursa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel