Elena Udrea, denunț la DNA. Cum a răspuns Laura Codruța Kovesi, menționată în denunț

Elena Udrea a anunțat, vineri, în cadrul unui interviu acordat pentru hotnews.ro, că a depus un denunț la DNA pe numele directorului interimar al SRI, Florian Coldea.

Vezi și: Udrea, denunț la DNA pe numele șefului SRI: "Ghiță mi-a spus că Florian Coldea mă urăște"

Elena Udrea îl acuză pe Florian Coldea că a instrumentat o campanie împotriva sa și că i-ar fi cerut fostului său soț, Dorin Cocoș, să îi dea 500.000 de euro deputatului Sebastian Ghiță, pentru a-i susține televiziunea, România Tv.

Inițial, cei de la hotnews.ro au scris că Elena Udrea a depus denunț și pe numele Laurei Codruța Kovesi, dar informatia a fost imprecisă și corectată ulterior. Denunțul a fost depus doar pe numele lui Florian Coldea, iar Elena Udrea a transmis ca a menționat-o și pe Kovesi, fără a detalia însă în ce context a vorbit despre șefa DNA.

La scurt timp după publicarea interviului cu Elena Udrea, procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a reacționat și a transmis că nu este pentru prima dată când suspecții fac afirmații denigratoare.

"Nu este prima dată când suspecții fac afirmații denigratoare. Nu comentez afirmații denigratoare", a reacționat șefa Direcției Naționale Anticorupție, conform B1 Tv.

Pe de altă parte, oficiali DNA au anunțat că denunțul făcut de Elena Udrea a fost primit, înregistrat și urmează pașii procedurali, transmite Agerpres.

Citește și: Prima reacție a lui Ghiță după denunțul făcut de Udrea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel